Bun venit în universul nostru de cunoaștere și transformare personală!

Platforma noastră inovatoare de învățare online este destinată celor care își doresc să se dezvolte într-un mod holistic și să își îmbunătățească viața în multiple domenii. Ne-am străduit să adunăm un grup select de experți din diferite domenii, cum ar fi psihoterapia, logopedia, pilatesul, yoga, fitness și multe altele, pentru a-ți oferi o gamă variată de cursuri captivante.

Ce ne diferențiază de alte platforme este angajamentul nostru față de calitatea și expertiza formatorilor noștri. Toți profesioniștii care susțin cursurile noastre sunt specialiști cu experiență și expertiză în domeniile lor de activitate. Aceștia au parcursuri academice solide, sunt acreditați de instituții recunoscute și au o vastă experiență practică în lucrul cu clienți din diferite categorii de vârstă și nevoi.

Indiferent dacă ești părinte preocupat de dezvoltarea și sănătatea copilului tău, tânăr în căutarea unor strategii de gestionare a anxietății și stresului, adult interesat de îmbunătățirea relațiilor interpersonale sau de creșterea echilibrului emoțional, sau pur și simplu căutând să-ți îmbunătățești starea de sănătate și bunăstare, vei găsi cursuri adaptate nevoilor tale.

Am creat o paletă diversă de cursuri, astfel încât să poți explora diferite aspecte ale dezvoltării personale și profesionale. Indiferent dacă dorești să-ți îmbunătățești relațiile, să-ți dezvolți abilitățile de comunicare, să-ți întărești corpul și mintea sau să descoperi secretele unei vieți echilibrate, vei găsi cursuri potrivite nevoilor tale.

Cunoașterea nu trebuie să aibă limite geografice sau temporale. Prin intermediul platformei noastre online, poți accesa cursurile în orice moment și oriunde te afli. Indiferent dacă ești acasă, la birou sau într-o călătorie, poți învăța la propriul ritm și să îți personalizezi programul de învățare conform nevoilor tale.

Înțelegem importanța interacțiunii și sprijinului în procesul de învățare. Prin intermediul forumurilor de discuții, vei putea comunica cu alți cursanți și experți, împărtășind experiențe, întrebări și idei. Construim o comunitate în care te poți simți inspirat, susținut și încurajat să atingi obiectivele tale.

Cursurile noastre sunt însoțite de materiale de învățare bine structurate și conținuturi relevante, dar și exerciții practice.

Îmbunătățim și actualizăm constant platforma noastră pentru a-ți oferi cea mai bună experiență de învățare. De asemenea, adăugăm în mod regulat noi cursuri și module pentru a acoperi subiecte relevante și pentru a-ți oferi posibilitatea de a explora și descoperi mereu noi domenii de interes.

Să facem cunoștință

Oana si Lucia - Psy360.ro

Am creat această platformă cu drag și dorința de a aduce terapie și dezvoltare personală la îndemâna tuturor. Credem că fiecare persoană merită să se simtă împlinită și să aibă resursele necesare pentru a-și atinge potențialul maxim. Înțelegem că viața poate fi aglomerată și că resursele financiare pot fi limitate, așa că am creat această platformă online pentru a fi accesibilă și convenabilă.

Te invităm să te alături comunității noastre și să descoperi toate cursurile și programele pe care le-am pregătit cu grijă pentru tine. Aici vei găsi un spațiu sigur și suportiv, unde poți învăța și crește alături de alți oameni care își doresc același lucru. Indiferent de obstacolele cu care te confrunți, noi suntem aici pentru a te sprijinim în drumul tău spre o viață mai fericită și mai împlinită.

Vino alături de noi să facem această călătorie de creștere personală împreună!


Bună! Sunt Oana Suditu, unul dintre fondatorii Psy360.ro, și am creat această platformă cu un scop foarte clar în minte.

Am simțit nevoia de a dezvolta un program și o platformă dedicată dezvoltării personale, care să fie disponibilă adolescenților, adulților și seniorilor. Experiențele mele din viața de zi cu zi, în care îndeplinesc diverse roluri, m-au ajutat să înțeleg importanța unei astfel de platforme.

Ca psihoterapeut, am o înțelegere profundă a proceselor mentale și emoționale și îi însoțesc pe clienți în explorarea lor pentru a-și gestiona emoțiile, trăirile și dificultățile psihologice.

Ca psiholog clinician, am dobândit expertiză în evaluarea tulburărilor mintale și a problemelor de sănătate mintală, oferind sprijin și îndrumare persoanelor care se confruntă cu diverse afecțiuni.

Ca mamă, sunt implicată în creșterea și educarea copiilor mei, oferindu-le sprijin emoțional și îndrumare.

Ca soție, înțeleg dificultățile de comunicare care pot apărea într-o relație și nevoia de a exprima clar ceea ce își dorește un partener de la celălalt.

Ca fiică, înțeleg că moștenim multe emoții și comportamente din familia noastră de origine, iar unele dorim să le transmitem mai departe copiilor noștri, în timp ce altele dorim să le eliminăm complet din noi înșine.

Toate aceste aspecte mă determină să cred cu tărie că pe platforma noastră veți găsi programe special dezvoltate de către colaboratorii noștri pentru a ne ajuta să ne remodelăm starea emoțională, fizică și spirituală.

Oana - Psy360.ro

Lucia - Psy30.ro

Bună! Numele meu este Maria-Lucia Moraru sunt logoped, psihoterapeut în formare la Asociația Română de Psihoterapie Integrativă și fondator Psy360.ro!

Scopul meu este de a aduce informație și resurse pe înțelesul tuturor celor care doresc să se dezvolte personal, să se cunoască mai bine, să-și schimbe credințele limitative sau obiceiurile nocive dar nu știu cum să facă asta, nu au suficient timp sau resurse financiare pentru a susține un proces terapeutic tradițional.

Știu și înțeleg cât poate fi de greu să găsești resurse pentru a întâmpina sau depăși un obstacol din viața personală, precum un divorț, moartea unei persoane dragi, depresia, anxietatea, atacurile de panică, autoizolarea, gândurile obsesive și credințele limitative care par că te țin pe loc și nu se mai sfârșesc. Ei bine, lucrurile pot fi foarte diferite atunci când alegi să te întorci către tine, să-ți pui întrebări și să reflectezi asupra lor, să lași emoțiile să existe, să le simți, să te conectezi cu tine și să te pui pe primul loc în viața ta, astfel încât să devii prietenul tău cel mai bun.

Știu și cât de anevoioasă este această călătorie și cât de mult și greu pare la început și mai știu și că trebuie să ceri ajutor și să-l accepți după ce îl ceri. Știu că avem nevoie de oameni care să ne arate ce înseamnă să te întorci la tine, care să te ghideze și să te îndrume într-un mod sănătos.

De aceea susțin și cred cu tărie în procesul psihoterapeutic și în terapeuți empatici care pot face asta alături de tine. Asta îmi și îți doresc sa gasești pe platformă!

Ești pregătit? Descoperă întreaga gamă de cursuri și începe-ți călătoria către o viață mai fericită, mai echilibrată și mai împlinită!