Inapoi la programe

Acces nelimitat la:

13

Video-uri si Resurse

599.00 lei

Un program online de 10 zile dedicat stilurilor de atașament

Cu ce te ajută acest program?


Acest program te va ghida pas cu pas, indiferent dacă ești singur sau într-o relație, dacă ai copii sau nu, pentru a-ți înțelege mai bine nevoile și emoțiile în relațiile cu cei din jurul tău. 


Vei dobândi abilități esențiale pentru alegerea unui partener compatibil și pentru îmbunătățirea comunicării și satisfacției în cuplu. În plus, cunoașterea stilurilor de atașament te va ajuta să devii un părinte mai atent, empatic și responsabil, oferindu-ți posibilitatea de a înțelege mai bine copilul tău și de a-i oferi suportul și afecțiunea necesare pentru dezvoltarea sa armonioasă.


Sub îndrumarea mea, Alina Alexandru, psihoterapeut specializat în trauma și atașament, vei explora aceste concepte complexe și vei primi răspunsuri la întrebări esențiale. Prin intermediul lecțiilor care acoperă diverse aspecte ale atașamentului, vei înțelege cum  se formează, cum se manifestă în viața de adult și cum îți influențează comportamentul și relațiile. 


În sesiunea live de pe platforma Zoom, vei avea oportunitatea de a interacționa direct cu mine și cu ceilalți participanți, primind sfaturi personalizate și răspunsuri la dilemele tale. Împreună, vom explora profunzimile ființei tale și vom dezvălui aspecte ascunse, deschizând uși spre o viață relațională împlinită.

După terminarea acestui program, vei putea:


 • să identifici propriul stil de atașament și să înțelegi nevoile și emoțiile tale în relații;
 • înțelege mai bine partenerul de cuplu, copiii și persoanele importante din viața ta, în funcție de stilurile lor de atașament distincte;
 • să-ți adaptezi comportamentul și comunicarea în funcție de stilul de atașament al celor din jurul tău, facilitând astfel o conexiune mai profundă și mai armonioasă;
 • să-ți crești stima de sine și încrederea în relații prin conștientizarea și gestionarea propriilor nevoi și emoții;
 • să fii un părinte mai atent, empatic și responsabil, înțelegândul mai bine pe copilul tău și oferindu-i suportul și afecțiunea necesare pentru dezvoltarea sa armonioasă;
 • crea un mediu sigur și stimulant pentru copilul tău, unde acesta să se simtă încrezător și să exploreze lumea în mod sănătos;
 • transmite valori și principii care să îl ghideze pe copilul tău în viață și astfel să fii un model pozitiv și o sursă de inspirație pentru el.Descoperă fascinanta lume a atașamentului și transformă-ți relațiile într-un mod surprinzător prin intermediul cursului nostru online dedicat stilurilor de atașament. Indiferent dacă ești într-o relație sau nu, dacă ai copii sau încă nu, această oportunitate de învățare online îți va oferi beneficii semnificative.

Dorința ta de a te cunoaște mai bine pe tine și pe ceilalți, de a rezolva eventuale conflicte sau dificultăți emoționale și de a-ți crește stima de sine și încrederea în relații este un punct de plecare valoros pentru a explora cursul nostru. Stilurile de atașament pot aduce o perspectivă înțeleaptă asupra modului în care relaționezi cu ceilalți și pot servi drept instrumente utile pentru îmbunătățirea legăturilor emoționale.

Să facem cunoștintă cu psihoterapeutul nostru:


De când se cunoaște, Alina a fost atrasă de oameni și de poveștile lor. În trecut, ea a lucrat ca jurnalistă și apoi și-a îndreptat atenția către psihoterapie. Experiențele trăite de-a lungul vieții au contribuit la pregătirea sa pentru a fi alături de oameni și a-i asculta.

Alina se simte onorată de fiecare dată când primește încrederea celor din fața ei, care își dezvăluie esența în toată complexitatea sa: relațiile, amintirile, emoțiile, gândurile, visele și planurile lor de viitor. Ea este recunoscătoare pentru oportunitatea de a fi un ghid în călătoria fiecărui individ către o mai bună înțelegere a sinelui autentic și a conexiunii cu vitalitatea și creativitatea interioară.

Alina crede ferm că fiecare persoană are o parte sănătoasă, capabilă să depășească obstacolele. Această parte este ca o mică lumină strălucitoare în întuneric, care ne ajută să depășim greutățile. Este ca și cum sufletul nostru ne arată cine suntem cu adevărat.

Auto-cunoașterea reprezintă cea mai prețioasă și dificilă formă de cunoaștere, dar efortul depus merită pe deplin. A ne cunoaște pe noi înșine este foarte important, chiar dacă este o provocare mare. Dar merită să depunem efortul pentru că, atunci când ne cunoaștem cu adevărat, putem lua cele mai bune decizii pentru noi înșine și putem trăi o viață frumoasă și împlinită.


Pentru a face asta, trebuie să ne uităm cu atenție în oglindă și să descoperim esența noastră interioară. Nu este vorba doar de aspectul nostru fizic sau de lucrurile pe care le avem, ci de ceea ce suntem cu adevărat în interior. Așa putem avea o viață fericită și  putem să fim cu adevărat noi înșine.

Alina a urmat numeroase studii suplimentare, conferințe și workshop-uri pentru a-și dezvolta expertiza în domeniul său.


Alătură-te nouă în această călătorie captivantă și descoperă tainele atașamentului! Prin lecțiile noastre bine structurate, interacțiunea cu ceilalți cursanți pe forumul nostru activ și suportul pe care ți-l oferim, vei avea ocazia să te dezvolți și să înflorești în relațiile tale.


Îți oferim oportunitatea de a dezvălui aspecte mai puțin explorate ale ființei tale!

Ești gata? Înscrie-te acum și începe călătoria ta spre autodescoperire și transformare!


Ce conține acest program?


Partea 1 – afli tot ceea ce ai nevoie să știi despre atașament și astfel vei învăța să îți recunoști stilul de atașament, dar și pe cel al altora.


Partea 2 – vei învăța cum poți crea sau repara relația de atașament cu copilul tău, dacă ai devenit parinte, sau vei învața să-ți reparentezi copilul interior.


Programul tău zi de zi Bonus:


1. Exercițiu de imagerie dirijată

2. Cufărul cu resurse

3. Call LIVE timp de 60 minuteDurata program:

Durata nelimitată

Acces nelimitat la:

13

Video-uri si Resurse

599.00 lei

Curriculum Program

 • Intro Nelimitat
  • Lecția 1 – Cele zece elemente centrale ale teoriei atașamentului Nelimitat
  • Lectia 2 – Să înțelegem atașamentul din punct de vedere biologic Nelimitat
  • Lectia 3 – Când se formează atașamentul? Nelimitat
  • Lecția 4 – Tipuri de atașament Nelimitat
  • Lecția 5 – Efectul stilului de atașament pe întregul vieții Nelimitat
  • Lecția 6 – Cauzele principale ale traumelor de atașament Nelimitat
  • Lectia 7 – Influenta Atasamentului in relatia de cuplu Nelimitat
  • Lecția 8 – Dezvoltarea unui nou mod de a fi în relații Nelimitat
  • Lecția 9 – Cunoaște nevoile de simbioză și autonomie Nelimitat
  • Lectia 10 – Pasi pt o relatie armonioasa cu copilul tau Nelimitat
  • Bonus – Exercitiu de imagerie dirijata Nelimitat
  • Cufărul cu resurse Nelimitat