Inapoi la programe

Acces nelimitat la:

9

Video-uri si Resurse

199.00 lei

Un program online care este creat pentru a ajuta părinții să își susțină copiii în dezvoltarea abilităților de vorbire și care oferă resurse utile și pentru logopezi.

Cu ce te ajută acest program?


Acest program este o resursă în dezvoltarea limbajului pentru toți copiii, indiferent de particularitățile lor individuale. Georgiana a făcut un pas îndrăzneț în direcția înțelegerii și susținerii comunicării copiilor, oferind un curs de neprețuit pentru părinți.


În cadrul acestui curs, veți găsi o gamă largă de informații practice și esențiale, începând de la detalii despre evaluarea limbajului și până la sfaturi prețioase despre cum să interacționați cel mai eficient cu micuții voștri. Tehnici și metode testate sunt prezentate în detaliu, fiind perfect adaptate pentru utilizarea în confortul căminului alături de copiii care se confruntă cu apraxia sau care folosesc implanturi cohleare.


Cu explicații clare, acest curs este un ghid bine structurat pentru orice părinte dornic să-și susțină copiii în dezvoltarea limbajului. Este o oportunitate extraordinară de a învăța și de a aplica cele mai eficiente strategii într-un mod accesibil și ușor de urmărit.

După terminarea acestui program:


Vei avea o înțelegere mai profundă a etapelor de dezvoltare a limbajului copilului tău și vei fi echipat cu o varietate de tehnici și strategii practice pentru a îl sprijini în fiecare etapă a lui. 


Vei putea identifica mai ușor semnele de întârziere sau de dificultate în limbaj și vei ști cum să răspunzi adecvat pentru a încuraja progresul și înțelegerea.


Vei fi pregătit să adaptezi aceste tehnici la nevoile individuale ale copilului tău, indiferent dacă este vorba despre un copil tipic, cu autism, cu apraxie sau cu implant cohlear. 


Vei beneficia de un sprijin emoțional și de resurse pentru a-ți continua călătoria în îngrijirea și susținerea copilului tău în ceea ce privește dezvoltarea limbajului și comunicarea.

Logopedia… e o lumină în întuneric pentru mulți părinți. E ca o mână caldă care îi ghidează pe acești părinți prin labirintul îngrijorărilor și incertitudinilor legate de dezvoltarea vorbirii și limbajului copiilor lor. 

Pentru unii, logopedul devine un aliat de nădejde, un partener de încredere în călătoria lor către înțelegerea și sprijinirea mai profundă a copiilor lor.


Părinții au nevoie de aceste cursuri de stimulare a limbajului într-un mod cât se poate de profund. Au nevoie să înțeleagă nu doar teoriile și tehnicile, ci și să simtă că există cineva care îi înțelege.


Părinții au nevoie de aceste cursuri, au nevoie să știe că nu sunt singuri și că au resursele și sprijinul necesar pentru a face față oricăror obstacole întâlnite pe drum. 


Să facem cunoștință cu specialistul nostru:

Georgiana, fondatoarea clinicii Priority Clinic, este o persoană dedicată și pasionată de domeniul terapiei limbajului și comunicării. 

Cu o experiență vastă în lucrul cu copiii cu nevoi speciale începând din 2004, Georgiana și-a consacrat cariera sistemului de protecție al copilului, colaborând activ cu grădinițe private și fondând chiar un ONG care oferea servicii complexe de terapie.

Pentru Georgiana, îngrijirea și dezvoltarea copiilor au fost întotdeauna o prioritate. Această pasiune și devotament s-au transformat într-un vis împlinit în 2018, când a deschis Priority Clinic, o clinică specializată în terapia limbajului. Aici, Georgiana și echipa ei se concentrează exclusiv pe oferirea unor servicii de terapie limbajului de cea mai înaltă calitate, înțelegând importanța crucială a acestui tip de terapie în dezvoltarea copiilor.


Priority Clinic nu este doar un spațiu dedicat terapiei limbajului, ci și un loc unde fiecare copil este tratat cu respect, înțelegere și susținere. Georgiana și echipa sa sunt profund angajate în crearea unui mediu sigur și prietenos, în care fiecare copil se poate simți confortabil și în care pot fi abordate individual nevoile și capacitățile fiecărui mic pacient.


Cu o abordare personalizată și o atenție deosebită acordată fiecărui copil și familiei sale, Georgiana și echipa Priority Clinic sunt determinate să ofere soluții eficiente și să susțină fiecare pas în evoluția copiilor către atingerea potențialului lor maxim.


În concluzie, Georgiana este o profesionistă dedicată și experimentată în domeniul terapiei limbajului și comunicării, iar clinica sa, Priority Clinic, este un loc unde fiecare copil primește îngrijire și sprijinul necesar pentru a-și dezvolta abilitățile de comunicare și pentru a atinge succesul în viață.


Ce conține acest program?


– 8 lecții cu foarte multe informații utile părinților dar și logopezilor;

– exemple miogimnastică;

– exemple de lucru cu copiii tipici;

– exemple de lucru cu copiii cu TSA;

– explicații detaliate despre apraxie;

– explicații detaliate despre lucrul cu copiii ce au implant cohlear.

Durata program:

Durata nelimitată

Acces nelimitat la:

9

Video-uri si Resurse

199.00 lei

Curriculum Program

  • Lecția 1 – Cauzele întârzierii limbajului la copii Nelimitat
  • Lecția 2 – Stimularea limbajului la copilul tipic Nelimitat
  • Lecția 3 -Ce urmărim atunci când evaluăm limbajul unui copil? Nelimitat
  • Lecția 4 – Pași de lucru pentru copilul care prezintă întârzieri de dezvoltare a limbajului Nelimitat
  • Lecția 5 – Preachizițiile necesare copilului cu întârziere în dezvoltarea limbajului Nelimitat
  • Lecția 6 – Stimularea limbajului la copilul cu autism Nelimitat
  • Lecția 7 – Stimularea limbajului la copilul cu implant cohlear Nelimitat
  • Lecția 8 – Stimularea limbajului la copilul cu apraxie Nelimitat
  • Cufărul cu resurse Nelimitat