Roxana Florescu

Psihoterapeut Integrativ

Contact

Tel: 0744.692.046

Email: [email protected]

Web: www.roxanaflorescu.com

Despre speaker

Am început propria mea călătorie de vindecare emoțională și dezvoltare personală acum 20 de ani, când aveam stări de depresie și foarte multe întrebări legate de sensul vieții mele. Între timp am traversat 5 procese terapeutice, am fost la multe workshopuri, conferințe, am pășit pe căile shamanismului și ale misticismului, am citit foarte, foarte mult, am devenit pasionată de yoga și de tantra. 

Toate aceste căutări m-au ajutat să înțeleg istoria mea de viață, istoria familiei mele, originea stărilor mele și cum le pot gestiona. Și, foarte important, m-au ajutat să descopăr menirea mea în viață și anume să ajut și alți oameni să se descopere pe sine, să își vindece copilul interior și să crească într-un adult plin de forță, creativitate, pasiune și acțiune.

Pentru a deveni un psihoterapeut și un vindecător cât mai bun, am făcut o formare în psihoterapie integrativă, completată cu studii de psihanaliză, hipnoză, psihopatologie și psihosexologie. Sunt psihoterapeut acreditat de către Colegiul Psihologilor din România, având codul personal 23229 și membru al ARPI-Asociația Română de Psihoterapie Integrativă.

Programele mele