Certificare

Vă mulțumim că faceți parte din această călătorie de dezvoltare personală împreună cu noi. Mulți dintre voi poate v-ați întrebat de ce oferim un certificat de participare la finalul cursului, dar NU un certificat cu acreditare de la Ministerul muncii sau CPR.

Haideți să clarificăm această alegere și să discutăm în favoarea acestei decizii:

1. Focalizare pe Conținut și Experiență Practică:

Certificatul de participare pune accent pe implicarea voastră activă în curs și pe asimilarea conținutului, nu doar pe prezența fizică sau virtuală.

Cursurile se concentrează pe experiența practică și aplicarea practică a învățăturilor, oferindu-vă o perspectivă mai amplă și mai concretă asupra materialelor prezentate.

2. Flexibilitate și Autenticitate:

Oferind un certificat de participare, menținem flexibilitatea și autenticitatea procesului de învățare. Fiecare om are propriul său ritm de învățare și obiective unice, iar un certificat de participare respectă această diversitate.

Abordarea noastră ne permite să ne adaptăm și să aducem conținut relevant, fără a fi constrânși de rigiditățile cerințelor de acreditare.

3. Costuri Reduse pentru Voi:

Certificarea de la ministere sau colegii implică adesea costuri semnificative pentru a acoperi procesul de acreditare și evaluare.

Prin oferirea unui certificat de participare, putem menține costurile la un nivel accesibil pentru voi, fără a sacrifica calitatea instruirii.

4. Accent pe Autoevaluare și Dezvoltare Continuă:

Un certificat de participare vă încurajează să vă evaluați propriile progrese și să vă implicați într-un proces continuu de dezvoltare personală.

Încurajăm setarea obiectivelor personale și măsurarea progreselor voastre în funcție de aceste obiective, mai degrabă decât conform unor standarde rigide de acreditare.

5. Recunoașterea Comunității și Aprecierea Implicării:

Certificatul de participare reflectă recunoașterea implicării voastre active în comunitatea noastră de învățare.

Ne concentrăm pe valorile noastre comune și pe construirea unei comunități de indivizi motivați să-și dezvolte abilitățile și să-și îmbunătățească viața, indiferent de acreditările formale.

În final, dorința noastră este să oferim o experiență autentică de învățare și să vă susținem în parcursul vostru de dezvoltare personală. Certificatul de participare simbolizează angajamentul vostru în această călătorie și recunoașterea contribuției voastre valoroase la comunitatea noastră. 

Certificatul se eliberează la cerere! Va rugam sa ne scieti un email la adresa:  , cu titlul: CERTIFICAT DE PARTICIPARE și următoarele date: Numele și prenumele dvs și numele cursului pentru care doriți certificare. 

Cu drag,

LearningPsy360