Plăți, Garanții și Rambursări

Bine ai venit pe pagina noastră dedicată informațiilor esențiale despre plăți, garanții și rambursări. Aici vei găsi toate detaliile necesare pentru a gestiona cu ușurință experiența ta pe platforma noastră de dezvoltare personală.

 Garanții

Garantăm Rezultatele Tale în Cursurile Noastre de Dezvoltare Personală Online

La Psy360, ne angajăm să-ți oferim nu doar cursuri de dezvoltare personală online, ci și o garanție solidă că vei beneficia în mod real și tangibil de această experiență. Înțelegem că alegerea unui curs pentru dezvoltarea personală este importantă, și ne dorim ca fiecare participant să se simtă încrezător că investiția sa în învățare va aduce schimbări semnificative în viața sa.

Ce Include Garanția Noastră:

1. Informații de Încredere de la Specialiști în Domeniu:

Cursurile noastre sunt elaborate și prezentate de experți recunoscuți în domeniul dezvoltării personale. Ai garanția că vei primi informații actualizate și relevante pentru a-ți susține evoluția personală.

2. Materiale Printabile Exemplificate:

Fiecare curs vine însoțit de materiale printabile, exemplificate și structurate pentru a facilita înțelegerea și aplicarea conținutului în viața ta de zi cu zi.

3. Angajamentul Tău în Rezultate:

Înțelegem că rezultatele depind de efortul și angajamentul tău. Garanția noastră este că vei primi toate instrumentele necesare pentru succes, dar depinde de tine să parcurgi și să aplici aceste informații în mod conștient și consecvent.

4. Sesiune de Consiliere Gratuită:

Dacă, în ciuda eforturilor tale, nu observi progrese sau nu obții rezultatele așteptate, suntem aici să te susținem. Oferim o sesiune de consiliere gratuită în care vom evalua împreună parcursul tău și vom discuta dacă toate criteriile au fost îndeplinite.

Cum Funcționează Garanția Noastră:

Pasul 1: Participă activ la cursurile noastre și aplică informațiile în viața ta de zi cu zi.

Pasul 2: Dacă, în ciuda eforturilor tale, nu observi progrese semnificative, contactează-ne pentru a programa o sesiune de consiliere gratuită.

Pasul 3: În cadrul ședinței de consiliere, vom evalua împreună parcursul tău și vom oferi sprijin suplimentar pentru a te ajuta să atingi obiectivele stabilite inițial.

La Psy360, credem cu tărie în puterea transformării personale și suntem aici pentru a te ghida și susține pe parcursul acestei călătorii. Cu garanția noastră, te încurajăm să explorezi noi posibilități și să evoluezi într-o versiune mai bună a ta.

Plăți

 Care sunt opțiunile de plată disponibile?

Modalitatea de plată disponibilă este plata online cu card-ul.

Ce fac daca plata mea este respinsă?

În cazul unei plăți respinse, verifică informațiile cardului tău, asigură-te că adresa de facturare este corectă și încearcă din nou. Dacă problemele persistă, contactează echipa noastră de suport.

Cum pot să accesez istoricul facturilor și plăților?

Urmărește-ți tranzacțiile și facturile pentru a avea mereu control asupra cheltuielilor tale.

De ce am plătit o taxă în plus față de costul cursului?

În cazul unor neclarități privind plățile, te rugăm să ne trimiți un email pe următoarea adresă

Unde găsesc comenzile mele?

Găsește cu ușurință istoricul și detaliile comenzilor tale.

Cum descarc facturile?

Te rugăm să-ți verifici email-ul pe care l-ai trecut in formularul de înscriere. Dacă nu ai primit factură te rugăm sa ne trimiți un email cu titlul NU AM PRIMIT FACTURĂ!

Cât timp este disponibilă oferta?

Informații despre disponibilitatea ofertelor și cum să profiți de ele le găsești pe site, rețele de socializare sau email, dacă te-ai înscris la newsletter-ul nostru! Daca nu, dă clik aici.

Prețul este prea mare! Ce pot face?

 Te rog să ne scrii pe adresa de email în cazul în care îți dorești să urmezi un curs și vom găsi, împreuna, soluții și alternative în cazul în care simți că prețul nu se potrivește nevoilor tale.

Rambursări

Cât durează procesul de rambursare și cât pot aștepta restituirea sumei?

Procesul de rambursare poate dura între 5 și 25 de zile!

Care este politica de rambursare?

Înțelege politica noastră de rambursare pentru a face procesul cât mai transparent și eficient.

Vă mulțumim că ați ales platforma noastră pentru dezvoltare personală. Dacă aveți întrebări suplimentare, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a vă asista în călătoria voastră de învățare și creștere personală!