Termeni și condiții

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții (T&C) înainte de a utiliza site-ul nostru.

Prin accesarea site-ului nostru web, indicați recunoașterea și acceptarea acestor Termeni ș Condiții.

Acești Termeni și Condiții pot fi modificați de către Noi în orice moment, ori de cîte ori considerăm că este necesar.. 

Utilizarea de către dvs. a acestui site web constituie recunoașterea și acceptarea de către dumneavoastră a acestor Termeni și condiții și a oricăror modificări ale acestora.

Interpretare și definiții

Interpretare

Cuvintele scrise cu majuscule au semnificații definite în secțiunea „Definiții” de mai jos. Următoarele definiții vor avea același înțeles, indiferent dacă apar la singular sau la plural.

Definiții

În sensul acestor Termeni și Condiții:

Cont înseamnă un cont unic creat pentru ca dvs. să accesați site-ul nostru web sau părți ale site-ului nostru.

Compania (denumită fie „Compania”, „Noi”, „Noi” sau „Nostru” în acest Acord) se referă la SC. Learning PSY 360 SRL, societate comercială cu sediul în București, Șos Pantelimon, nr. 334, bl. 30, sc2, ap. 136, camera 1, identificată prin CUI 46141440, Nr Reg Comerțului J40/9283/17.05.2022.

Conținutul se referă la conținut, cum ar fi text, imagini sau alte informații care pot fi postate, încărcate, legate sau puse la dispoziție în alt mod de către dvs., indiferent de forma conținutului respectiv.

Dispozitiv înseamnă orice dispozitiv care poate accesa site-ul web, cum ar fi un computer, un telefon mobil sau o tabletă digitală.

Feedback înseamnă feedback, inovații sau sugestii trimise de dvs. cu privire la atributele, performanța sau caracteristicile site-ului nostru.

Bunurile se referă la articolele/cursurile/programele oferite spre vânzare pe Site.

Comenzile înseamnă o solicitare din partea dvs. de a cumpăra Bunuri de la noi.

Promoțiile se referă la concursuri, tombole sau alte promoții oferite prin intermediul Site-ului.

Termeni și Condiții (denumite și T&C) înseamnă acești Termeni și Condiții care formează întregul acord dintre Dvs. și Companie cu privire la utilizarea Site-ului.

”Social media” terță parte înseamnă orice serviciu sau conținut (inclusiv date, informații, produse sau servicii) furnizate de o terță parte care pot fi afișate, incluse sau puse la dispoziție de către site-ul web.

Site-ul web se referă la Psy 360, accesibil de pe www.psy360.com/

Dvs. înseamnă persoana care accesează sau folosește site-ul web, sau o compania sau altă entitate juridică

Confirmare

Aceștia sunt Termenii și Condițiile care guvernează utilizarea acestui site web și acordul care operează între dvs. și Companie. Acești Termeni și Condiții stabilesc drepturile și obligațiile tuturor utilizatorilor cu privire la utilizarea Site-ului. Accesul și utilizarea site-ului de către dvs. sunt condiționate de acceptarea și respectarea acestor Termeni și Condiții. Acești Termeni și Condiții se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și altora care accesează sau utilizează Site-ul. Prin accesarea sau utilizarea site-ului, sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu oricare parte a acestor Termeni și Condiții, atunci este posibil să nu accesați site-ul web.

Afirmați că aveți fie cel puțin 18 ani, fie un minor emancipat, fie că aveți consimțământul părintelui sau tutorelui și sunteți pe deplin capabil și competent: 

 • să-și asume și să îndeplinească obligațiile prevăzute în acești Termeni și Condiții,
 • să facă declarații și garanții prevăzute în acești Termeni și Condiții și
 • să respecte și să respecte acești Termeni și Condiții.

Accesul și utilizarea de către dumneavoastră a site-ului web sunt, de asemenea, condiționate de acceptarea și respectarea Politicii de confidențialitate a Companiei. 

Politica noastră de confidențialitate descrie politicile și procedurile noastre privind colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor dvs. personale atunci când utilizați aplicația noastră sau site-ul web și vă informează despre drepturile dvs. de confidențialitate și modul în care legea vă protejează. Vă rugăm să citiți cu atenție Politica noastră de confidențialitate înainte de a utiliza site-ul nostru web.

Acces la acest site web

Sunteți de acord să utilizați acest site web numai în scopurile legale descrise mai detaliat în secțiunea „Restricții de utilizare” de mai jos. 

Sunteți de acord să nu întreprindeți nicio măsură care ar putea compromite securitatea site-ului web, ar putea face site-ul inaccesibil altora sau ar putea cauza daune site-ului sau conținutului acestuia. 

Sunteți de acord să nu adăugați, să scădeți sau să modificați în alt mod Conținutul sau să încercați să accesați orice Conținut care nu vă este destinat. 

Sunteți de acord să nu utilizați site-ul în niciun fel care ar putea interfera cu drepturile terților. Pentru a accesa acest site web sau unele dintre resursele pe care le are de oferit, vi se poate cere să furnizați anumite detalii de înregistrare sau alte informații. 

Este o condiție a utilizării de către dvs. a acestui site web ca toate informațiile pe care le furnizați pe acest site web să fie adevărate, corecte și complete. Dacă Noi considerăm că informațiile pe care le furnizați nu sunt adevărate, corecte sau complete, avem dreptul de a vă refuza accesul la acest site web sau la oricare dintre resursele acestuia și de a rezilia sau suspenda accesul dvs. în orice moment, fără notificare.

Restricții de utilizare

Acest site web este furnizat exclusiv pentru uz personal, necomercial și/sau pentru a putea afla despre Compania noastră și serviciile pe care le oferim. 

Nu puteți utiliza acest site web în niciun alt scop, inclusiv, fără limitare, orice scop comercial, fără acordul expres prealabil scris al Companiei noastre. De exemplu, nu puteți (și nu puteți autoriza nicio altă parte să) (i) să creați în comun acest site web sau (ii) să încadrați acest site web sau (iii) să faceți un hyperlink către acest site web, fără permisiunea scrisă prealabilă expresă a unui reprezentant autorizat al companiei noastre. 

În sensul acestor Termeni și Condiții, „co-branding” înseamnă afișarea unui nume, siglă, marcă comercială sau alte mijloace de atribuire sau identificare a oricărei părți într-o manieră care ar putea, în mod rezonabil, să dea unui utilizator impresia că alte partea are dreptul de a publica, distribui sau afișa acest site web sau conținut accesibil în cadrul acestui site web. Sunteți de acord să cooperați cu Compania Noastră pentru a determina încetarea imediată a oricărui co-branding, framing sau hyperlink neautorizat.

Plasarea Comenzilor pentru Bunuri

Prin plasarea unei Comenzi pentru Bunuri prin intermediul site-ului web, garantați că sunteți capabil din punct de vedere legal să încheiați contracte obligatorii.

 Spre informare

Dacă doriți să plasați o Comandă pentru Bunuri disponibile pe Site, vi se poate cere să furnizați anumite informații relevante pentru Comandă, inclusiv, fără limitare, numele dvs., adresa de e-mail, numărul dvs. de telefon, numărul cardului dvs. de credit, data de expirare a Cardul dvs. de credit, adresa dvs. de facturare și informațiile dvs. de expediere. 

Declarați și garantați că: (i) aveți dreptul legal de a utiliza orice card(e) de credit sau de debit sau alte metode de plată în legătură cu orice Comandă; și că (ii) informațiile pe care ni le furnizați sunt adevărate, corecte și complete. Prin trimiterea unor astfel de informații, ne acordați dreptul de a furniza informații terților care procesează plăți în scopul de a facilita finalizarea Comenzii dvs.

Anularea comenzii

Ne rezervăm dreptul de a refuza sau de a anula Comanda în orice moment din anumite motive, inclusiv, dar fără a se limita la: 

 • Disponibilitatea bunurilor 
 • Erori în descrierea sau prețurile pentru Bunuri 
 • Erori la comanda dvs 
 • Ne rezervăm dreptul de a refuza sau de a anula Comanda dumneavoastră dacă se suspectează o fraudă sau o tranzacție neautorizată sau ilegală

Drepturile dvs. de anulare a comenzii

Orice achiziție de pe site-ul nostru poate fi anulată numai în conformitate cu acești Termeni și condiții și cu Politica noastră de rambursare.

 Politica noastră de rambursare este și va fi considerată ca parte a acestor Termeni și condiții. Vă rugăm să citiți Politica noastră de rambursare pentru a afla mai multe despre dreptul dumneavoastră de a vă anula Comanda.

Disponibilitate, erori și inexactități

Actualizăm în mod constant ofertele noastre de bunuri pe site. Bunurile disponibile pe site-ul nostru web pot fi evaluate greșit, descrise incorect sau indisponibile și este posibil să întâmpinăm întârzieri în actualizarea informațiilor referitoare la bunurile noastre de pe site-ul web și în publicitatea noastră pe alte site-uri web. Nu putem și nu garantăm acuratețea sau caracterul complet al oricărei informații, inclusiv prețurile, specificațiile produselor și disponibilitatea. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza

Politica de prețuri

Compania își rezervă dreptul de a-și revizui prețurile în orice moment înainte de a accepta o Comandă.

Prețurile cotate pot fi revizuite de către Companie după acceptarea unei Comenzi în cazul oricărui eveniment care afectează livrarea cauzat de acțiuni guvernamentale și orice altă problemă care nu poate fi controlată de Companie. . În acest caz, veți avea dreptul să vă anulați Comanda.

Plăți

Plata poate fi efectuată prin diferite metode de plată, cum ar fi transferuri bancare cu carduri Visa, MasterCard. Cardurile de plată (carduri de credit sau de debit) sunt supuse verificărilor de validare și autorizării de către emitentul cardului Dvs. Dacă nu primim autorizația necesară, nu vom fi răspunzători pentru nicio întârziere în plasarea Comenzii Dvs.

Promoții

Orice Promoții puse la dispoziție prin intermediul Site-ului web pot fi guvernate de reguli care sunt separate de acești Termeni. Dacă participați la orice promoție, vă rugăm să consultați regulile aplicabile, precum și Politica noastră de confidențialitate. Dacă regulile pentru o Promoție sunt în conflict cu acești Termeni, se vor aplica regulile Promoției.

Conturi de utilizator

Atunci când creați un cont la Noi, trebuie să ne furnizați informații care sunt exacte, complete și actuale în orice moment. Nerespectarea acestui lucru constituie o încălcare a T&C, care poate duce la desființarea imediată a contului dvs. de pe site-ul nostru. Sunteți responsabil pentru protejarea parolei pe care o utilizați pentru a accesa site-ul web și pentru orice activități sau acțiuni sub parola dvs., indiferent dacă parola dvs. este pentru site-ul nostru web sau pentru un serviciu de social media terță parte. Sunteți de acord să nu dezvăluiți parola vreunei terțe părți. Trebuie să ne anunțați imediat după ce ați aflat de orice încălcare a securității sau utilizarea neautorizată a contului Dvs. Compania va avea dreptul să vă monitorizeze parola și, la discreția sa, să vă solicite să o schimbați. Dacă utilizați o parolă pe care Compania o consideră nesigură, Compania va avea dreptul de a solicita modificarea parolei și/sau de a închide Contul dvs. Vi se interzice să compromiteți securitatea acestui site web sau să modificați resursele și/sau conturile sistemului. Utilizarea sau distribuirea de instrumente concepute pentru a compromite securitatea (de exemplu, programe de ghicire a parolelor, instrumente de cracare sau instrumente de sondare a rețelei etc.) este strict interzisă. Dacă sunteți implicat în vreo încălcare a securității sistemului, Compania își rezervă dreptul de a comunica detaliile dvs. administratorilor de sistem ai altor site-uri web pentru a-i ajuta în rezolvarea incidentelor de securitate. Compania își rezervă dreptul de a investiga încălcările suspectate ale acestor Termeni și Condiții. 

Compania își rezervă dreptul de a coopera pe deplin cu autoritățile de aplicare a legii sau cu orice ordin judecătoresc care solicită sau îndrumă Compania să dezvăluie identitatea oricărei persoane care postează mesaje de e-mail sau publică sau pune la dispoziție în alt mod orice conținut despre care se crede că încalcă acești Termeni și condiții. Acceptând acești Termeni și Condiții, sunteți de acord să renunțați, să eliberați și să lăsați fără răspundere Compania de orice pretenții care rezultă din orice acțiune întreprinsă de către Companie în timpul sau ca urmare a investigațiilor sale și/sau din orice acțiuni întreprinse ca urmare a investigațiilor efectuate de către fie Compania, fie autoritățile de aplicare a legii. 

Nu puteți utiliza ca nume de utilizator numele altei persoane sau entități sau care nu este disponibil în mod legal pentru utilizare, un nume sau o marcă comercială care face obiectul oricăror drepturi ale altei persoane sau entități, alta decât dvs., fără autorizația corespunzătoare, sau un nume care este altfel ofensator, vulgar sau obscen.

Politica drepturilor de autor

Încălcarea proprietății intelectuale

Respectăm drepturile de proprietate intelectuală ale altora. Politica noastră este să răspundem oricărei afirmații conform căreia Conținutul postat pe site încalcă drepturile de autor sau alte încălcări ale proprietății intelectuale a oricărei persoane.

Conform legislației din România, dreptul de autor este un concept legal care protejează operele de creație, cum ar fi texte literare, opere artistice sau muzică, oferind autorului drepturi exclusive asupra acestor lucrări. În România, dreptul de autor este reglementat de Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Durata protecției dreptului de autor în România este de 70 de ani după decesul autorului.

În cazul lucrărilor realizate în colaborare, drepturile de autor se aplică pe întreaga durată a vieții autorilor și timp de 70 de ani după moartea ultimului autor rămas în viață. Drepturile de autor includ drepturi morale, cum ar fi dreptul la paternitatea operei și dreptul la integritatea acesteia.

În România, Organizația Română de Drepturile de Autor (ORDA) este responsabilă de administrarea colectivă a drepturilor de autor și de gestionarea repertoriului. Încălcarea drepturilor de autor poate atrage sancțiuni legale și acordarea de despăgubiri financiare către autorul prejudiciat. În era digitală și a internetului, legislația dreptului de autor acoperă și aspectele privind utilizarea operelor pe platformele online și protejarea drepturilor autorilor în mediul virtual.

Dacă sunteți deținătorul drepturilor de autor sau autorizați în numele unuia și credeți că lucrarea protejată prin drepturi de autor a fost copiată într-un mod care constituie o încălcare a drepturilor de autor care are loc prin intermediul site-ului web, trebuie să trimiteți notificarea dvs. în scris în atenția noastră pe mail: [email protected] și includeți în notificarea dvs. o descriere detaliată a presupusei încălcări.

O descriere a lucrării protejate prin drepturi de autor despre care pretindeți că a fost încălcată, inclusiv adresa URL (adică adresa paginii web) a locației în care există lucrarea protejată prin drepturi de autor sau o copie a lucrării protejate prin drepturi de autor.

Identificarea adresei URL sau a altei locații specifice de pe site-ul web unde se află materialul despre care susțineți că îl încalcă.
Adresa, numărul de telefon și adresa dvs. de e-mail.

O declarație din partea dvs. conform căreia credeți cu bună-credință că utilizarea contestată nu este autorizată de proprietarul drepturilor de autor, de agentul acestuia sau de lege.

O declarație a dvs., făcută sub sancțiunea de sperjur, că informațiile de mai sus din notificarea dvs. sunt corecte și că sunteți proprietarul drepturilor de autor sau sunteți autorizat să acționați în numele proprietarului drepturilor de autor.

Proprietate intelectuală

Site-ul web și conținutul, caracteristicile și funcționalitățile sale originale sunt și vor rămâne proprietatea exclusivă a Companiei. Site-ul web este protejat de drepturi de autor. Imaginea comercială nu pot fi utilizată în legătură cu niciun produs sau site web fără acordul prealabil scris al Companiei.

Mărci comerciale

Materialul și conținutul accesibil de pe acest site web este deținut de Companiei Companiei își păstrează toate drepturile, titlul și interesul asupra conținutului. În consecință, conținutul nu poate fi copiat, distribuit, republicat, încărcat, postat sau transmis în niciun fel fără acordul prealabil scris al Companiei sau dacă nu este autorizat în scris în altă parte pe site-ul nostru, cu excepția faptului că puteți tipări o copie a conținutului. exclusiv pentru uzul dvs. personal. 

Vi se interzice utilizarea oricăreia dintre mărcile sau logo-urile care apar pe site fără permisiunea scrisă expresă a Companiei.

Drepturi de autor

Acest site web și conținutul său sunt protejate de legile privind drepturile de autor din Romînia și aparțin Companiei. Drepturile de autor pentru Conținut sunt deținute de Companie. Puteți descărca și tipări Conținut numai pentru uz necomercial, non-public, personal.

Toate scopurile sau alte scopuri necomerciale din cadrul afacerii sau organizației dvs., cu excepția cazului în care Compania permite altfel, de exemplu, în anumite zone ale site-ului web restricționate prin parolă. Nu puteți manipula sau modifica în niciun fel imaginile sau alt conținut de pe site.

Descărcarea materialului

Compania nu poate și nu garantează scă fișierele disponibile pentru descărcare de pe Internet și/sau site-ul web vor fi lipsite de viruși, viermi, cai troieni sau alte coduri care pot manifesta proprietăți contaminante sau distructive. Sunteți responsabil pentru implementarea procedurilor și punctelor de control suficiente pentru a satisface cerințele Dvs. de acuratețe a datelor de intrare și de ieșire și pentru menținerea unui mijloc extern acestui site web pentru reconstrucția oricăror date pierdute. Compania nu își asumă nicio responsabilitate sau risc pentru utilizarea de către dvs. a internetului și/sau a site-ului web.

DISCLAIMER

 NU GARANTĂM CĂ SITE-UL WEB SAU ORICE DINTRE FUNCȚIILE SAU VOR FI NEÎNTRERUPTE SAU FĂRĂ ERORI

NU GARANTĂM ȘI NU FACEM NICIO DECLARAȚII CU PRIVIRE LA UTILIZAREA SAU REZULTATELE UTILIZĂRII SITE-ULUI WEB SAU MATERIALELOR DE PE ACEST SITE WEB SAU A SERVICIILOR MEDIA TERȚILOR ÎN CONDIȚII CU CORECTEZITATEA, ACURATEȚIA, ACTUALITATEA, FIABILITATEA LOR. 

COMPANIA NU FACE DECLARATIE DE NICIUN FEL CĂ SITE-UL VA RĂSPUNDE CERINȚELE DVS.

ACEST SITE OFERĂ INFORMAȚII DESPRE SĂNĂTATEA MINTALĂ, LOGOPEDIE ȘI TERAPII DE VOCE,  YOGA, PILATES, FITNESS ȘI NUTRIȚIE ȘI ESTE CONCEPUT NUMAI ÎN SCOPURI EDUCAȚIONALE. NU TREBUIE SĂ BAZAȚI PE ACESTE INFORMAȚII CA UN SUBLOCUT PENTRU, ȘI NU ÎNLOCUIESC PĂRERILE MEDICALE PROFESIONALE, DIAGNOSTIC SAU TRATAMENT. DACĂ AVEȚI ORICE ÎNTREBĂRI SAU ÎNTREBĂRI CU PRIVIRE LA SĂNĂTATEA DVS., TREBUIE SĂ CONSULTAȚI ÎNTOTDEAUNA CU UN MEDIC. NU ÎNTÂRZIȚI OBȚINEREA SFATURILOR MEDICALE SAU LEGATE DE SĂNĂTATE DE LA PROFESIONISTUL DVS. ÎN SĂNĂTATE.

 UTILIZAREA ORICĂREI INFORMAȚII FURNIZATE PE ACEST SITE WEB ESTE NUMAI PE PROPRIUL RISC. NIMIC MENȚIONAT SAU POSTAT PE ACEST SITE WEB SAU DISPONIBIL PRIN ORICE SERVICII MEDIA TERȚE NU ESTE INTENȚIONAT SĂ FIE, ȘI NU TREBUIE SĂ FIE, PRACTICA DE ÎNGRIJIRI MEDICALĂ. 

Încetarea colaborării

Vă putem închide sau suspenda contul imediat, fără notificare prealabilă sau răspundere, din orice motiv, inclusiv, fără limitare, dacă încălcați acești Termeni și Condiții. La reziliere, dreptul dumneavoastră de a utiliza site-ul va înceta imediat. Dacă doriți să închideți contul dvs., puteți pur și simplu să întrerupeți utilizarea site-ului web.

Despăgubire

Veți despăgubi și veți despăgubi Compania,(denumiți în continuare „Părțile despăgubite”) de orice încălcare a acestor Termeni și Condiții. de către dvs., inclusiv pentru orice utilizare a Conținutului, în afara celor autorizate în mod expres în acești Termeni și Condiții. Sunteți de acord că părțile despăgubite nu vor avea nicio răspundere în legătură cu o astfel de încălcare sau utilizare neautorizată și sunteți de acord să despăgubiți părțile despăgubite pentru orice pierdere, daune, hotărâri, premii, costuri, cheltuieli și onorariile avocaților rezultate din sau legate de o astfel de încălcare sau utilizare neautorizată. De asemenea, veți despăgubi și țineți fără răspundere Părțile Despăgubite față de și împotriva oricăror pretenții formulate de terți care decurg din sau legate de utilizarea de către dvs. a informațiilor accesate de pe acest site web.

Informațiile pe care le furnizați

Nu puteți posta, trimite, trimite, publica sau transmite în legătură cu acest site web conținut care:

 • Nu aveți dreptul de a posta, inclusiv materiale de proprietate ale vreunei terțe părți; 
 • Susține activități ilegale, incită la violență sau discută intenția de a comite un act ilegal; 
 • este vulgar, obscen, pornografic sau indecent; 
 • Nu se referă direct la acest site web;
 • Amenință sau abuzează pe alții, defăimează, defăimează, invadează intimitatea și urmărește;
 • este rasist, abuziv, hărțuitor, amenințător sau ofensator;
 • Încearcă să exploateze sau să facă rău copiilor prin expunerea acestora la conținut neadecvat, cerând detalii de identificare personală sau în alt mod; 
 • Încalcă orice proprietate intelectuală sau alt drept al oricărei entități sau persoane, inclusiv, fără limitare, încălcarea drepturilor de autor sau a mărcilor comerciale ale oricui sau a drepturilor sale de publicitate; 
 • Încalcă orice lege sau poate fi considerat că încalcă orice lege; 
 • Uzurpă identitatea sau denaturarea conexiunii Dvs. cu orice altă entitate sau persoană sau manipulează în alt mod anteturile sau identificatorii pentru a ascunde originea conținutului; 
 • Face publicitate oricărui demers comercial (de exemplu, oferirea spre vânzare de produse sau servicii) sau se angajează în orice alt mod în orice activitate comercială (de exemplu, desfășurarea de tombole sau concursuri, afișarea de bannere de sponsorizare și/sau solicitarea de bunuri sau servicii), cu excepția cazurilor în care poate fi autorizat în mod specific în acest sens. site-ul web; 
 • Solicită fonduri, agenți de publicitate sau sponsori;
 • Include programe care conțin viruși, viermi și/sau cai troieni sau orice alt cod de computer, fișiere sau programe concepute pentru a întrerupe, distruge sau limita funcționalitatea oricărui software sau hardware sau telecomunicații; 
 • Întrerupe fluxul normal al dialogului, determină derularea ecranului mai rapid decât pot introduce alți utilizatori sau acționează în alt mod într-un mod care afectează capacitatea altor utilizatori de a se angaja în activități în timp real prin intermediul acestui site web; 
 • Include fișiere în format MP3;
 • Se ridică la o „piramidă” sau o schemă similară; 
 • Nu se supune oricărei politici sau reglementări stabilite din când în când cu privire la utilizarea acestui site web sau a oricăror rețele conectate la acest site web; sau

Lista de mai sus cu conținut neautorizat nu este exhaustivă și poate fi actualizată din când în când de către Companie fără nicio notificare prealabilă. Este responsabilitatea dvs. să verificați lista de conținut neautorizat înainte de a posta, trimite, trimite, publica sau transmite

transmiterea oricărui conținut în legătură cu acest site web. Deși nu are obligația de a face acest lucru, Compania își rezervă dreptul de a monitoriza utilizarea acestui site web pentru a determina conformitatea cu acești Termeni și condiții, precum și dreptul de a elimina sau refuza publicarea oricărei informații din orice motiv. Fără a aduce atingere acestor drepturi, rămâneți singurul responsabil pentru conținutul Trimiterilor dvs. Recunoașteți și sunteți de acord că nici Compania, nici o terță parte care furnizează Conținut Companiei nu își va asuma sau nu va avea nicio răspundere pentru orice acțiune sau inacțiune a Companiei sau a unei terțe părți cu privire la orice Trimitere.

Soluționare a litigiilor

Acești Termeni și Condiții vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile de pe teritoriul României, fără a ține cont de principiile conflictului de legi. Dacă vreo prevedere a acestor Termeni și Condiții va fi ilegală, nulă sau inaplicabilă din orice motiv, atunci acea prevedere va fi considerată separabilă de acești Termeni și Condiții și nu va afecta valabilitatea și aplicabilitatea oricăror prevederi rămase.

Renunțare la acțiunea colectivă

Recunoașteți și sunteți de acord că puteți soluționa litigiile cu Noi doar pe bază individuală și nu puteți depune o cerere în calitate de reclamant sau membru al clasei într-o acțiune grupă, consolidată sau reprezentativă. Arbitrajele de grup, acțiunile de grup, acțiunile procurorului general privat și consolidarea cu alte arbitraje nu sunt permise. Arbitrul nu poate consolida pretențiile mai mult de o persoană și nu poate prezida în alt mod nicio formă de procedură sau revendicări de grup sau reprezentativ (cum ar fi o acțiune colectivă, o acțiune consolidată sau o acțiune de procuror general privat) cu excepția cazului în care toate părțile relevante sunt de acord în mod expres să facă acest lucru ca urmare a initierii arbitrajului.

Diverse

Acești Termeni și Condiții constituie întregul acord între Companie și utilizatorii săi referitor la acest subiect. Fără a aduce atingere celor de mai sus, orice termeni și condiții suplimentare, cum ar fi Politica noastră de confidențialitate și alte dezvăluiri, de pe acest site web vor guverna articolele la care se referă.

Modificări ale acestor Termeni și condiții

Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a modifica sau înlocui acești Termeni și Condiții în orice moment. Continuând să accesați sau să utilizați site-ul nostru după ce aceste revizuiri devin efective, sunteți de acord să respectați termenii revizuiți. Dacă nu sunteți de acord cu noile condiții, în totalitate sau în parte, vă rugăm să încetați să mai utilizați site-ul web și site-ul web.

Contactează-ne

mail: [email protected]