Inapoi la programe

Acces nelimitat la:

8

Video-uri si Resurse

199.00 lei

Un program online în urma căruia vei ști să identifici propriile nevoi, să recunoști nevoile copiilor, sau a partenerilor.

Cu ce te ajută acest program?


Te-ai întrebat vreodată de ce uneori simți că ceva lipsește în viața ta? De ce poate fi dificil să găsești echilibrul între viața personală și profesională sau să construiești relații armonioase? Ei bine, răspunsul poate fi ascuns în cunoașterea și înțelegerea nevoilor umane.


Cursul online „Explorează-ți Nevoile Umane” te invită să pornești într-o călătorie captivantă de autodescoperire și dezvoltare personală. Cu ajutorul Roxanei , vei descoperi:


 • Ce sunt nevoile umane și de ce sunt atât de importante? 

   Vom dezvălui fundamentele nevoilor umane, de la cele de bază, cum ar fi hrana și siguranța, la cele mai profunde, cum ar fi nevoia de a iubi și de a te simți înțeles.


 • Cum poți să îți identifici propriile nevoi? 

 Vei învăța tehnici și instrumente pentru a descoperi și a articula cu claritate ce este cu adevărat important pentru tine.


 • Cum să îți îndeplinești nevoile într-un mod sănătos și echilibrat? 

  Vom explora strategii practice pentru a-ți satisface nevoile și pentru a construi relații fericite și împlinite.


După terminarea acestui program, vei putea:


 • să îți acorzi atenția și grijă de care ai nevoie pentru a te simți echilibrat/ă și fericit/ă. Înțelegând ce anume te face să te simți bine, poți să iei decizii mai informate pentru a-ți construi o viață mai satisfăcătoare.
 • să comunici mai eficient cu ceilalți, odată ce vei recunoște care sunt nevoile tal. În relații, poți să îți exprimi mai clar ceea ce îți dorești și să asculți nevoile celorlalți, ceea ce poate duce la relații mai armonioase și satisfăcătoare.
 • să reduci stresul și anxietatea. A ști că ai grijă de tine te ajută să te simți mai puternic/ă și mai rezistent/ă în fața provocărilor vieții.
 • să îți îndrepți eforturile și resursele. Aceasta te ajută să-ți atingi obiectivele personale și să te simți împlinit/ă în viață.
 • să trăiești o viață mai autentică, bazată pe valorile și dorințele tale reale. Acest lucru te poate ajuta să te simți mai conectat/ă la sine și mai în armonie cu ceea ce ești cu adevărat.


În concluzie, cunoașterea nevoilor tale este ca o busolă care te poate ghida în viață, te ajută să te simți mai fericit/ă și îți oferă instrumentele necesare pentru a-ți construi o viață mai satisfăcătoare.


Cursul meu este conceput pentru a-ți oferi cunoștințele și abilitățile de care ai nevoie pentru a-ți transforma viața. Indiferent dacă vrei să îți îmbunătățești relațiile, să găsești fericirea interioară sau să-ți construiești o viață mai plină de sens, „Explorează-ți Nevoile Umane” este ghidul tău de încredere.


Ia-ți timp pentru tine, investește în propria dezvoltare și descoperă cum să-ți trăiești viața la maximum! Fă primul pas astăzi și înscrie-te în cursul online „Explorează-ți Nevoile Umane.” Vei fi uimit/ă de transformarea pe care o poți realiza în viața ta!”

Să facem cunoștintă cu psihoterapeutul nostru:


Am început călătoria mea personală de vindecare emoțională și dezvoltare personală acum două decenii, când mă confruntam cu stări de depresie și mă întrebam adesea despre sensul vieții mele. În această perioadă, am parcurs cinci procese terapeutice, am participat la numeroase workshopuri și conferințe, și am explorat domenii precum shamanismul și misticismul. Am citit extensiv și am dezvoltat o pasiune pentru yoga și tantra.


Toate aceste experiențe de căutare au contribuit la înțelegerea istoriei vieții mele, a istoriei familiei mele, a originilor stărilor mele și la dezvoltarea abilităților de gestionare a acestora. Mai presus de toate, acestea m-au ghidat către descoperirea scopului meu în viață: acela de a ajuta alți oameni să-și descopere sinele, să-și vindece copilul interior și să crească în adulți puternici, creativi, pasionați și plini de acțiune.


Pentru a deveni un terapeut și un vindecător cât mai calificat, am urmat o formare în psihoterapie integrativă, care a inclus studii de psihanaliză, hipnoză, psihopatologie și psihosexologie. Sunt mândră să fiu un psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor din România, cu numărul personal 23229, și membru al Asociației Române de Psihoterapie Integrativă (ARPI).


Prin această călătorie a mea și prin experiența mea în psihoterapie integrativă, îmi doresc să vă ajut să vă descoperiți propriul potențial și să vă atingeți obiectivele de vindecare și dezvoltare personală.


Ce conține acest program?


7 lecții din care:


 • vei identifica nevoile tale;
 • vei afla care sunt nevoile specifice fiecarei vârste în parte;
 • vei afla cum sa împlinești nevoile in cuplu;
 • vei învăța să comunici asertiv.


Bonus:


1. Exerciții practice pentru acasă

2. Cufărul cu resurseDurata program:

Durata nelimitată

Acces nelimitat la:

8

Video-uri si Resurse

199.00 lei

Curriculum Program

 • Lecția 1: Nevoile Umane Nelimitat
 • Lecția 2: Nevoile Umane in diferite perioade ale vietii Nelimitat
 • Lecția 3: Nevoile Emotionale ale copilului Nelimitat
 • Lecția 4: Cine este responsabil de implinirea nevoilor noastre Nelimitat
 • Lecția 5: Despre nevoile adolescentilor Nelimitat
 • Lecția 6: Despre nevoile specifice ale barbatilor si femeilor Nelimitat
 • Lecția 7: Despre comunicarea asertiva Nelimitat
 • Cufărul cu resurse Nelimitat