Dolores Alexe

Instructor Pilates

Despre speaker

Bună! Sunt Dolores, un pasionat profesor de Pilates cu o experiență de peste 10 ani în lumea acestei practici transformative. Descoperirea fascinației pentru Pilates m-a condus la aprofundarea cunoștințelor mele și la obținerea diplomelor în Mat Pilates și Reformer Pilates, in urmă cu 5 ani.

Misiunea mea este să inspir și să transform viața celor ce își doresc să experimenteze beneficiile Pilates-ului într-un mod autentic. Cred cu tărie că fiecare antrenament trebuie să fie personalizat, adaptat la nevoile individuale ale clienților mei, și să ofere nu doar rezultate tangibile, ci și o stare de bine profundă.

Ceea ce mă motivează în fiecare zi este să văd cum clienții mei se transformă atât fizic, cât și mental, și cum practica Pilates-ului devine o parte esențială a stilului lor de viață. Feedback-ul pozitiv și rezultatele vizibile ale clienților reprezintă cea mai bună recompensă pentru pasiunea mea și mă bucur să împărtășesc această călătorie cu fiecare persoană dedicată propriei sănătăți și bunăstări.

Te invit să descoperi împreună cu mine modul în care practica Pilates poate deveni nu doar o activitate fizică, ci o experiență holistică care îmbunătățește calitatea vieții și aduce echilibru în corp și minte. Prin antrenamente personalizate, exerciții inovatoare și o abordare autentică, vă voi ghida către o viață mai sănătoasă și mai echilibrată.

Alătură-te comunității noastre și descoperă cum Pilates-ul poate transforma nu doar corpul, ci întregul tău mod de viață!

Programele mele